Hoe is Frenoflex B.V. ontstaan?

Geschiedenis

FRENOFLEX B.V. is in 1984 opgericht in Ridderkerk door Dick Noorlander. Dick is begonnen als een pionier op het gebied van kunststoffen, maar al snel was FRENOFLEX uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat inmiddels een bekende naam is in de branche van kunststofvloeren. In het voorjaar van 2007 hebben beide zonen Ron en Danny het bedrijf overgenomen. Alle werknemers zijn, door scholing en ervaring, allemaal mensen die het vak "verstaan".

Kunststofvloeren voor particulieren

Waar wij ons voorheen vooral op het bedrijfsleven richtten, wordt nu ook de particuliere consument bij het geheel betrokken. Door de vraag naar mooie decoratieve vloeren kan ook de particuliere klant zich nu laten informeren over de diverse mogelijkheden voor het aanschaffen van een decoratieve, duurzame en vooral betaalbare kunststofvloer.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze producten of hierover informatie wenst te krijgen, kunt u bellen met telefoonnummer 0180-425035. Of u stuurt ons een e-mail met daarin uw vraag en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een kunststofvloer? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Contactinformatie

Zinkstraat 1b
2984 AL Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 42 50 35
E-mail: info@frenoflex.nl

Scroll naar boven