• header-balkon-en-galerijvloeren.jpg

Kunststofvloeren > Balkon- en galerijvloeren

Balkon- en galerijvloeren

Een balkonvloer staat bloot aan de elementen van de natuur, dit kan voor beschadiging van een balkonvloer zorgen. In dat geval biedt een kunststof beschermingslaag uitkomst. Hierbij kunt u denken aan een coating van kunststof. Dit is de duurzame oplossing die FRENOFLEX u biedt!

Altijd de juiste oplossing voor uw balkonvloer

FRENOFLEX Kunststofvloeren BV is de specialist op het gebied van afwerking en bescherming van balkon- en galerijvloeren. Of het nu gaat om waterdichting, anti-slip coatingsystemen, conservering of opplussen (het ophogen van galerijen en/of balkons), FRENOFLEX heeft voor iedere situatie het juiste kunststofvloersysteem!

Goede vloerafwerking balkonvloer

Een balkon, buitenterras of galerij wordt blootgesteld aan alle weersinvloeden. Zo kan stilstaand regenwater inwerken op de ondergrond wanneer de constructie niet onder het juiste afschot is aangelegd. Ook vorst is een gedegen vijand. Bij scheurvorming in de constructie veroorzaakt binnendringend water en het gebruik van bijvoorbeeld dooizout, schade in de vorm van betonaantasting en door corrosie van de wapening. Ook zonlicht (UV-straling) en hoge temperaturen kunnen een funeste uitwerking hebben, daarom is een goede vloerafwerking van uw balkonvloer of galerijvloer erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat u als gebruiker jarenlang van uw balkon, buitenterras of galerij kunt genieten.

Hier de voordelen op een rij van het aanbrengen van een balkonvloer coating:

  • Sluit naadloos aan
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In velerlei kleuren leverbaar

Contact

Frenoflex helpt u bij het uitzoeken van de perfecte kunststofvloer voor uw balkon of galerij.

Meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.

Neem contact op

Balkon-coating-1.jpg

Balkoncoating 1

Het Mastertop Balkonsysteem 1 is een snelhardende antislipbekleding op basis van polyurethaan. Deze vorm van balkonvloer coating is beloopbaar na circa 5 uur bij een temperatuur van 20° C en reeds na 24 uur mechanisch belastbaar.

Lees meer
Balkon-coating-2.jpg

Balkoncoating 2

Het Mastertop Balkonsysteem 2 is een bekledingssysteem op basis van polyurethaan. Door de redelijk snelle uitharding is het systeem na 8 uur beloopbaar bij een temperatuur van 20° C en reeds na 24 uur mechanisch belastbaar.

Lees meer
Balkon-coating-3.jpg

Balkoncoating 3

Het Mastertop Balkonsysteem 3 is een scheuroverbruggend en ondergrond uitvullend vloersysteem op basis van polyurethaan en kan over het algemeen volledig naadloos worden aangebracht.

Lees meer
Balkon-coating-4.jpg

Balkoncoating 4

Het Mastertop Balkonsysteem 4 is een scheuroverbruggend en ondergrondvullend vloersysteem op basis van polyurethaan en kan over het algemeen volledig naadloos worden aangebracht.

Lees meer
Balkon-coating-PUR-VC.jpg

Balkoncoating PUR-VC

Het Mastertop Balkonsysteem PUR-VC is er in 2 types: als universeel inzetbaar systeem en één speciaal voor de betonnen ondergrond. Het is een bijzonder snelhardend anti-slip vloersysteem op basis van polyurethaan.

Lees meer
Balkon-coating-1255-Outdoor.jpg

Balkoncoating 1255 Outdoor

De Mastertop Balkonvloer 1255 Outdoor OV is een decoratief vloersysteem en is opgebouwd uit met polyurethaan ingekleurde kwartssteentjes en een UV-stabiel polyurethaan bindmiddel.

Lees meer

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een kunststofvloer? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Contactinformatie

Zinkstraat 1b
2984 AL Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 42 50 35
E-mail: info@frenoflex.nl

Scroll naar boven